سامسونگ در حال حاضر از تراشه های اسمارت فون بی نظیری برخوردار می باشد، اما به تازگی این کمپانی کره ای سنسورهای دوربین گوشی را نیز به فهرست موفقیت های خود اضافه کرده است، بازاری که تا به امروز در سلطه کمپانی سونی بود.
سامسونگ به تازگی از دو سنسور تصویر ایزوسل پلاس جدید با رزولوشن بالا برای گوشی های چند دوربینه خود رونمایی کرده است. سنسور Bright GM1 رزولوشن 48 مگاپیکسلی را امکان پذیر می سازد، در حالی که مدل Bright GD1 سنسور 32 مگاپیکسلی است.
هر دو سنسور دارای پیکسل های 0.8 می باشند که این امکان را فراهم می کنند تا پیکسل های بیشتری در فضایی کوچکتر جای بگیرند و بدین ترتیب تولیدکنندگان نیز این امکان را خواهند داشت تا ماژول های دوربین کوچکتری را طراحی کنند.
سامسونگ اظهار می کند، فناوری Isocell Plus که عملکرد پیکسل های کوچک را بهبود می بخشد، راه حل ایده آلی برای تنظیمات دوربین های سه و چهار لنزی می باشد که اخیرا برای گوشی های هوشمند جدید نظیر هواوی میت 20 پرو و گلکسی ای 9 سامسونگ مورد استفاده قرار گرفته است.
آینده ای روشن
در مورد سنسورها اغلب اینگونه است که پیکسل های بزرگ تر عملکرد نوری بهتری دارند، اما سامسونگ برای تولید سنسور های جدید از فناوری Tetracell نیز بهره گرفته است. فناوری تتراسل این امکان را فراهم می کند تا چهار پیکسل به عنوان یک پیکسل عمل کنند و درست به اندازه پیکسلی که چهار برابر آن است به نور حساس باشد. به گفته سامسونگ، سنسور های 48 و 32 مگاپیکسلی به خوبی یک پیکسل 1.6 میکرومتری در سنسور های 12 و 8 مگاپیکسلی عمل می کنند.
ویژگی دیگری که در این تراشه ها به کار برده شده است، ثابت کننده تصویر الکترونیکی مبتنی بر ژیروسکوب می باشد تا تصاویر سریع تر و دقیق تر به ثبت برسند.
مدل 32 مگاپیکسلی نیز دارای فناوری اچ دی آر می باشد تا در کنتراست بالا و یا شرایط نوری نامناسب، رنگ های بهتر و جزییات بیشتری را به تصویر بکشد.
سامسونگ تصمیم دارد تولید انبوه دو سنسور جدید را در آخرین سه ماهه سال جاری میلادی آغاز کند، بنابراین می توان پیش بینی کرد که پرچمدار جدید سامسونگ گوشی گلکسی اس 10 و یا گوشی تاشو گلکسی اف به احتمال زیاد از سیستم دوربین با رزولوشن بالا برخوردار خواهند بود.