توضیحات محصول
تبدیل گوشی به صفحه لمسی با دکس پد سامسونگ
حالت دکس پد به شما این امکان را می دهد تا از گوشی گلکسی اس 9 و یا اس 9 پلاس خود به عنوان صفحه لمسی استفاده کنید و تجربه بی نظیری از Galaxy Desktop بر روی مانیتور خارجی وصل شده داشته باشید.

دسترسی به اپلیکیشن های کاربردی موبایل بر روی دسکتاپ با دکس پد
با اتصال اسمارتفون خود به دکس پد 5100 گوشی شما بر روی مانیتور خارجی متصل در حالت ویژه DeX قرار می گیرد و می توان اپلیکیشن های بهره وری کسب و کار را در چندین پنجره مجزا باز کرد. همچنین امکان مشاهده و اشتراک گذاری سخنرانی ها، نمودارهای فروش و سایر موارد بر روی نمایشگر بزرگ وجود دارد. از طرفی اتصال ماوس و کیبورد و یا حتی استفاده از نمایشگر گوشی به عنوان صفحه لمسی می تواند در افزایش بهره وری تاثیر به سزایی داشته باشد.

حفظ شارژ با دکس پد سامسونگ
هنگامی که در حال کار با پد دکس مدل EE-M5100T هستید، گوشی گلکسی اس 9 و یا اس 9 پلاس خود را با سرعت شارژ کنید تا هر زمان که انجام کارها به طول انجامید، همچنان کارآمد باقی بمانید. پد دکس علاوه بر قابلیت شارژ دیواری پر سرعت و برخورداری از کابل یو اس بی نوع سی و HDMI، دارای یک فن داخلی می باشد که در هنگام شارژ گوشی شما را خنک نگه می دارد.

اتصال چند منظوره دکس پد
دکس استیشن سامسونگ مجهز به دو خروجی یو اس بی نوع ای 2.0، HDMI و پورت یو اس بی نوع سی برای اتصال انواع لوازم جانبی نظیر کیبورد و ماوس برای افزایش کارایی دسکتاپ می باشد.
